Bent u op zoek naar het beste gereedschap bij u in de buurt?

Bent u op zoek naar het beste gereedschap bij u in de buurt?

12 juni 2019 Uit Door Redactie

Als u op zoek bent naar goed gereedschap om te klussen, neem dan contact op met Baptist Huissen. Hier hebben wij de beste gereedschap voor u. Kom gerust langs in onze winkel.

Mijn ervaring met Baptist Huissen

Mijn persoonlijke ervaring met Baptist Huissen is zeer positief. Toen wij bij mij thuis een schuurtje gingen maken, hadden we erg veel gereedschap nodig. Toen gingen we even in de buurt rondkijken of we wat winkels zagen die gereedschap verkochten. Toen we bij Baptist aankwamen wisten we al wel dat we goed zaten. We zagen in de etalage al allerlei gereedschappen liggen voor een zeer scherpe prijs. Het gereedschap is goede kwaliteit. Het personeel ben ik ook heel erg tevreden over het personeel ik merkte dat het personeel erg veel kennis had. Ook vond ik het personeel heel erg vriendelijk. Ik raad dit bedrijf zeker aan bij andere mensen die gereedschap nodig hebben.

Interesse?

Heeft u interesse in het gereedschap van de baptist in Huissen? Neem dan contact op via de website. Hier staat ons nummer en daar zijn wij altijd op bereikbaar. Bel daarom gerust als u vragen heeft. Anders is het altijd mogelijk om langs te komen in ons filiaal in Huissen.