Bestel jouw dakraam hor bij Unilux

Bestel jouw dakraam hor bij Unilux

1 juli 2019 Uit Door Redactie

Wil je een nieuw dakraam hor bestellen? Altijd al een hor bij die ene schuine muur gewild? Doe dit dan bij Unilux! Bij Unilux kun je kwalitatieve horren kopen voor een scherpe prijs. Wat voor dakraam ga jij kiezen?

Dakraam hor keuze maken

Bij ons zijn er verschillende producten waar je uit kunt kiezen. Je kunt bijvoorbeeld een dakraam kiezen met horren die van rechts en links open kunnen, of je kunt een dakraam kiezen waar je een rol functie hebt. De keuze ligt aan jou. Ga jij voor de super+? Het is een elegante raamhor en het rolt langzaam. Het is ideaal voor ramen met veel windbelasting doordat gaas in de geleiders zit opgesloten. Ga je voor de Voorzet Unit? Het is geruisloos en met weinig kracht te bedienen. Door het zwarte gaas is het uitzicht minimaal gehinderd en het ontwerp is strak en modern. Of ga je misschien voor de Voorzet Unit-Dubbel? Deze is ongeveer hetzelfde als de Voorzet Unit, maar het heeft een gevouwen gaas. Welk dakraam kies jij?

Beeld_PlisseDeur

Waarom van ons?

Alles is direct uit onze eigen fabriek binnen een week geleverd. Je kunt 15 euro bezorgkosten betalen, maar wij hebben 1600 dealers in de buurt waar je het gratis op kunt halen! Wij bieden alleen kwaliteit aan en daar staat Unilux ook voor, daarom hebben onze producten 5 jaar garantie. Ook zijn wij milieubewust bezig! Het aluminium is gerecycled. Wil je wat meer informatie over ons? Bezoek onze site!