Heeft u een kat en bent u opzoek naar krabpalen?

Heeft u een kat en bent u opzoek naar krabpalen?

24 juni 2019 Uit Door Redactie

Heeft u in uw huis een kat of poes en verveelt die zich veel? koop dan een krabpaal voor uw kat of poes. Daardoor is er een stuk minder verveling. 

Krabpalen 

Katten en poezen houden ervan om in bomen te klimmen. Om die reden nemen veel mensen ook een krabpaal in huis. Er zijn veel soorten krabpalen, met overkappinkjes, meerdere verdiepingen enz. Bij Petsgifts bent u voor alle dingen voor uw huisdier aan het juiste adres. Hier zijn ook van goede kwaliteit spullen te koop. Omdat het een online bedrijf is kunne de kosten laag gehouden worden en heeft u bijvoorbeeld een mooie krabpaal voor een mooie prijs. 

Mijn ervaring 

Laatst was ik op internet op zoek naar een krabpaal voor mijn kat omdat die zich nogal verveeld in ons huis en dachten dat zoiets wel zou werken. We gingen online op zoek en kwamen op de site van Petsgifts terecht daar stonden veel palen in verschillende maten, kleuren en prijzen. We hebben er een uitgekozen, hij werd heel snel geleverd ook nog gratis want boven de €40 euro besteding gratis verzending. Hij kwam na 4 dagen aan bij ons thuis. Na een week of 2 gingen er wat dingen los zitten. Toen heb ik toch contact opgenomen met het bedrijf en ze vertelde ons dat het een fout van de fabriek was. Na 3 dagen hadden we al een splinternieuwe en de oude was opgehaald. Super snelle service en ik zou het iedereen aanraden om daar iets te kopen.